Családom

Feleségem

Pinczel Andrea

Feleségem és gyermekem édesanyja Pinczel Andrea. Eredeti végzettsége tanítónő, később számítógépes grafikusként dolgozik. 1997 óta élünk együtt és 2002-ben szülővárosomban, a Hűség Városában, Sopronban házasodtunk össze. Mivel ugyanazon cégnél dolgoztunk, ezért nagyon sok projektben közös sikereket értünk el.

Fiam

Szántai Szabolcs

Fiam Szántai Szabolcs. 2004 júniusában született Budapesten. Jelenleg aktív gyermekkorát éli. Profi Rubik-kocka versenyző, a Skewb versenyszám 2017-es magyar bajnoka. A Rubik-kockázásról saját YouTube csatornája van. Ezen kívül cimbalmozni is tanul.

Édesanyám

Dr. Szántainé Winter Beáta

Édesanyám néhai Dr. Szántainé Winter Beáta (†2002). Tanítónő, magyar szakos általános iskolai tanár. Éveken át a Budapest XIII. kerület Számítástechnika Tagozatos Általános iskola tanára majd igazgatóhelyettese, később a Vizafogó Általános Iskola igazgatója volt. A nyolcvanas években aktív szerepet vállalt a Zsolnay-féle alternatív pedagógiai program kísérleti szakaszában. Több volt diákjával és kollégájával a mai napig is tartom a kapcsolatot.

Édesapám

Dr. Szántai Károly

Édesapám Dr. Szántai Károly. Orvos, jogi szakokleveles orvos, nyugállományú rendőrorvos alezredes. A hetvenes évek végén a soproni határőr-parancsnokság vezetőorvosa. Később a BM Egészségügyi Csoportfőnökségének, majd az Országos Rendőr-főkapitányság Egészségügyi Osztályának főorvosa. Végleges nyugdíjba vonulásáig az ÁNTSZ Fővárosi Intézetének osztályvezető főorvosa. Immáron családi hagyománynak számít, hogy ő is rendszeresen tanít. Különböző szakképzéseken nagy sikert aratnak anatómia-élettan, bőrgyógyászat és ideggyógyászat órái. A témában már több jegyzete is megjelent.

Testvérem

Szántai Tímea és gyermekei

Húgom Szántai Tímea. Férjével és két gyermekével (Levente és Roland unokaöcsémmel) Budapesten élnek.